Banner 980x90

Jaunzeme darba vizītē Jelgavā iepazīstina ar izmaiņām saistībā ar "Brexit"

Rīga, 18.febr., LETA. Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme darba vizītē Jelgavā iepazīstināja ar VID darbu saistībā ar "Brexit" un gada ienākumu deklarācijas sniegšanu, aģentūru LETA informēja VID.

Vizītes laikā Jaunzeme tikās ar Jelgavas domes priekšsēdētāju Andri Rāviņu, kā arī pašvaldības struktūru pārstāvjiem.

Uzrunājot klātesošos, VID ģenerāldirektore iepazīstināja ar VID darbu saistībā ar Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības (ES) jeb "Brexit", kā arī gada ienākumu deklarāciju iesniegšanu, kas būs iespējama no 1.marta.

Klātesošie tika informēti par "Brexit" veltīto sadaļu VID interneta mājaslapā, kurā plānots informēt iedzīvotājus un uzņēmumus par izmaiņām, ar kurām jārēķinās, Lielbritānijai izstājoties no ES.

"Lielbritānija ir bijusi otrs lielākais sadarbības partneris Latvijas uzņēmējiem, un tādējādi ir būtiski iespējami savlaicīgi saprast, kādas ir gaidāmas izmaiņas attiecībās ar šo Eiropas valsti," sacīja Jaunzeme.

Savukārt attiecībā uz deklarāciju iesniegšanu VID ģenerāldirektore uzsvēra, ka šo deklarāciju pieņemšanai un apstrādei plānots piesaistīt papildu darbiniekus, lai šis process notiktu iespējami operatīvāk un VID klientiem ērtāk. Tāpat tika uzsvērts, ka dokumentus attaisnoto izdevumu atmaksai par iepriekšējos periodu VID iespējams iesniegt trīs gadu laikā.

Tāpat tikšanās laikā tika atbildēts uz pašvaldības pārstāvju jautājumiem gan par deklarāciju iesniegšanu un iespējamajiem jauninājumiem saistībā ar "Brexit", gan Latvijā īstenoto nodokļu reformu, gan citām aktualitātēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)