Banner 980x90

Jāņa Bisenieka fonds izsludina biznesa ideju konkursu skolēniem

Jelgava, 26.nov., LETA. Jāņa Bisenieka fonds izsludinājis biznesa ideju konkursu, kurā aicināti piedalīties Jelgavas pilsētas vispārizglītojošo skolu 5.-12.klašu skolēni un Jelgavas pilsētas profesionālo izglītības iestāžu 1.-4.kursu audzēkņi, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Konkursa rezultātā iecerēts noskaidrot Jelgavas pilsētas skolu inovatīvāko biznesa ideju autorus trīs klašu grupās, no kuriem trīs labākie pretendenti iegūs naudas balvu no 30 līdz 145 eiro.

Biznesa ideju konkurss norisinās divās kārtās. Pirmajā atlases kārtā dalībniekiem jāiesūta biznesa ideja ar prototipa fotogrāfiju un video interviju ar potenciālo klientu. Konkursa vērtēšanas komisija izvērtēs iesūtītos darbus un desmit labākos katrā vecuma grupā pēc iegūtajiem punktiem virzīs konkursa finālam. Finālisti gatavos prezentāciju par savu izveidoto biznesa skici un fināla pasākumā prezentēs to vērtēšanas komisijai.

Skolēniem pieteikumi jāiesniedz līdz 2019.gada 12.aprīlim.

Konkurss Jelgavas pilsētā norisinās sesto gadu pēc kārtas, un tā mērķis ir motivēt jauniešus veidot savu biznesu, radīt inovatīvu produktus un pakalpojumus, kuri tiktu īstenoti dzīvotspējīgos uzņēmumos Latvijā.

Iepriekšējā biznesa ideju konkursā piedalījās 38 skolēni, piedāvājot dažādus inovatīvus produktus, sākot no automātiskās audu laistīšanas sistēmas līdz jostas somām.

Jāņa Bisenieka fondu nodibināja 2004.gadā Jelgavā ar mērķi saglabāt izcilā saimnieciskās un sabiedriskās dzīves darbinieka garīgo mantojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)