Banner 980x90

Izvelkamie dīvāni dažādu stilu interjeriem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dīvāns dzīvojamajā telpā ir viena no centrālajām mēbelēm, jo tas piešķir istabai akcentu, kā arī ir laba atpūtas vieta pēc garas darba dienas. Izvelkamo stūra dīvānu var novietot gan istabas vidū, gan pie sienas – vadoties pēc telpas iekārtojuma un vajadzībām.

Izvelkamie dīvāni ir lielisks risinājums, ja
- ir nepieciešams zonēt telpu, piemēram, studijas tipa dzīvoklī, lai nodalītu atpūtas telpu no virtuves vai darba zonas;
- jāiekārto viesistaba tā, lai nepieciešamības gadījumā to varētu izmantot arī gulēšanai;
- vajadzīga ērta guļvieta, bet telpā nav vietas gan dīvānam, gan gultai.

Mūsdienās izvelkamie dīvāni ir kļuvuši īpaši populāri, jo tos var pielāgot dažādām platībām, gan plašas mājas interjeram, gan vienistabas dzīvoklim.

Pērc dīvānu interneta veikalā!
Iepirkšanās internetā vairs nav nekas jauns un sniedz Tev iespēju ērti apskatīt visus interesējošos piedāvājumus vienuviet un izvēlēties sev atbilstošāko, turklāt nav stundām ilgi jāstaigā pa veikaliem. Sēdi mājās un iegādājies visu, ko vēlies, tikai ar pāris peles klikšķiem.
Iepirkšanās vietnē Hansapost.lv par izdevīgām cenām ir pieejamas dažādas preces, arī izvelkamie dīvāni. Pērkot dīvānu interneta veikalā, Tu iegūsi
- plašu izvēli;
- visu nepieciešamo informāciju vienuviet, jo Tev nebūs jāgaida konsultants, lai uzzinātu svarīgāko tehnisko informāciju par preci;
- iespēju nekavējoties atrast internetā papildu informāciju par ražotāju un labākajiem materiāliem, lai veiktu pareizo izvēli.

Hansapost.lv interneta veikalā ir apskatāmi vairāk nekā 30 dažādu izmēru un dizainu izvelkamie dīvāni. Tos vari atlasīt pēc cenas, materiāla un krāsas. Tev atliek tikai atrast savas dzīves vietas interjeram atbilstošāko dīvānu un veikt pasūtījumu.

Pasūtījuma noformēšana un piegāde
Pasūtīt preces no Hansapost.lv var dažādos veidos. Izvēlies sev ērtāko:
1. interneta veikala mājaslapā www.hansapost.lv;
2. zvanot uz tālruni 670 60 506 (24 stundas diennaktī);
3. izmantojot faksu 670 60 507.

Pasūtītā prece tiek nogādāta Tavā tuvākajā pasta nodaļā vai arī vari izvēlēties piegādi tieši uz mājām ar Latvijas Pasta kurjeru. Abos gadījumos preci piegādā divu vai triju nedēļu laikā no pasūtījuma saņemšanas brīža.

Ja iegādātā prece Tevi neapmierina, Tu to vari atdot atpakaļ 14 dienu laikā no brīža, kad esi to saņēmis, neminot atteikšanās iemeslu. Visām Hansapost.lv pirktajām precēm ir ražotāja garantija, kas darbojas uzrādot pirkumu apliecinošu dokumentu.
 
Seko līdzi Hansapost.lv jaunumiem un uzzini par atlaidēm un citiem piedāvājumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)