Banner 980x90

Izsludināts atkārtots konkurss Ozolnieku vidusskolas direktora amatam

Jelgava, 1.marts, LETA. Ozolnieku novada pašvaldība izsludinājusi jaunu konkursu Ozolnieku vidusskolas direktora amatam, liecina pašvaldības publiskotais sludinājums.

No pretendentiem pašvaldība pieprasa augstāko izglītību, pieredzi izglītības vadības jomā, valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī, tāpat vēlamas arī angļu valodas zināšanas. Nākamajam direktoram nepieciešamas zināšanas vispārējās izglītības iestādes finansēšanas, izglītības satura un attīstības jautājumos, prasme strādāt ar datorprogrammām. Vēlamas arī labas analītiskās spējas, precizitāte, augsta atbildības sajūta un laba saskarsmes kultūra, iemaņas liela kolektīva vadīšanā. Pašvaldība prasa arī nevainojamu reputāciju, lojalitāti Latvijas Republikai un Satversmei.

Līdz ar dažādiem dokumentiem pretendentiem jāiesniedz arī vīzija par Ozolnieku vidusskolas potenciālo attīstību tuvākajos piecos gados.

Konkurss izsludināts līdz 31.martam. Amatam noteiktā alga ir 1630 eiro bruto.

Jau vēstīts, ka pērnā gada nogalē Ozolnieku novada pašvaldība lēmusi 2018.gadā sludināt atkārtotu konkursu Ozolnieku vidusskolas direktora amatam, jo vienošanās par labāko kandidātu netika panākta.

Konkursā uz izglītības iestādes vadītāja amatu kopā bija pieteikušies seši kandidāti. Jautājums par vidusskolas direktora amatu tika pārrunāts Ozolnieku novada domes sēdē, bet, ņemot vērā konkursa norisi un vērtēšanas komisijas locekļu atšķirīgo viedokli par iespējamajiem kandidātiem, tika pieņemts lēmums sludināt atkārtotu konkursu.

Pašlaik Ozolnieku vidusskolas direktores pienākumu izpildītāja ir Everita Borisova, kura līdz šim pildījusi direktores vietnieces izglītības jomā pienākumus.

Pašvaldība izsludināja pieteikšanos skolas direktora amatam, jo darbu pametusi līdzšinējā izglītības iestādes vadītāja Klāra Stepanova. Viņa par darba pārtraukšanu komentārus nesniedza, vien apgalvoja, ka tas ir viņas lēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)