Banner 980x90

Izcili garda kafija enerģijai un iedvesmai ik dienu!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā uzmundrinošs enerģijas lādiņš jaunai dienai, darbiem vai svarīgai tikšanās reizei uzticami kalpo kafija. Lai aromātiskā dzēriena baudīšanas rituāls būtu izdevies pilnībā, pagatavošanai no plašā piedāvājuma vērts izvēlēties augstvērtīgu kafiju, kas precīzi atbilst tās cienītāja gaumei un kvalitātes prasībām.

Kura kafija ir vislabākā?
Klāt kafijas laiks! Bet kuru no plašā piedāvājuma izvēlēties? Balta vai melna, latte vai espresso kafija – diskusija par labākajiem veidiem ir mūžīga. Lai saprastu, kāda tipa dzēriens būs piemērotākais tieši Tev, vērts izmēģināt arvien jaunas kafijas šķirnes un veidus.

Kafijas pasaules horizontus var paplašināt, variējot dažādus grauzdējumus:
- vidējs grauzdējums ļauj labāk izjust kafijas pupiņu šķirnei raksturīgās garšas nianses;
- tumšs grauzdējums un espresso kafija ir piemērota tiem, kam patīk izgaršot rūgtuma pieskaņu kafijā.

Maltā kafija pret kafijas pupiņām – novērtē abu priekšrocības!
Pagatavošanai mājās un birojos piedāvājumā esošā kafija iedalāma divās lielās grupās:
- kafijas pupiņas;
- maltā kafija.

Piemērotāko no abiem veidiem vari izvēlēties atbilstoši savām kafijas pagatavošanas tradīcijām.

Pupiņu kafija baudāmam pagatavošanas procesam un dzēriena svaigumam 
Kafijas pupiņas ļaus sarūpēt īpaši svaigu un aromātisku dzērienu taisnā ceļā no kafijas automāta. Priekšrocības, iegādājoties veselas kafijas pupiņas:
- garantē svaigi pagatavotu malumu ar niansētām smaržas un garšas īpašībām;
- dod iespēju ikvienam izbaudīt dzēriena pagatavošanas procesu;
- cenas izteiksmē pupiņas daudz neatšķiras no maltās kafijas, kas padara tās vienlīdz pieejamas.

Augstvērtīga maltā kafija steidzīgajiem
Maltā kafija ļaus pagatavot kvalitatīvu un gardu enerģijas devu uzreiz tasītē. Šis kafijas veids būs ērts risinājums perfektās kafijas tases iegūšanā tiem, kuri ikdienu aizvada steigā un dzērienu vēlas pagatavot vienkārši, kā arī tad, ja nav pieejams automāts pupiņu kafijas pagatavošanai.

Restorānu līmeņa kafija katrai gaumei un prasībām no "Es mīlu kafiju"
Kafijas veidus konceptveikala "Es mīlu kafiju" klāstā rūpīgi atlasījusi pieredzējušu kafijas ekspertu un cienītāju komanda. Piedāvājumā ir kafija no labākajām plantācijām pasaulē  tā ir iespēja malkot izcilu, restorānu līmeņa kafiju katrā mājoklī un birojā. 

Pieejama kafija no ražotājiem:
- "Illy" – Itālijas leģendas un globālā kvalitātes etalona kafijas maisījums sastāv no elitārām 100% Arabica pupiņām, kas nākušas no valstīm ar senām kafijas audzēšanas tradīcijām;
- "Segafredo" – pārstāv augstākās kvalitātes "Arabica" un "Robusta" kafijas šķirnes ar īpaši izteiktām garšas niansēm un ir viens no pasaulē pārdotākajiem kafijas zīmoliem. 

Atrodi savu "īsto un vienīgo" kafiju un baudi to kopā ar "Es mīlu kafiju"!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)