Banner 980x90

Ieguldot apmēram 150 000 eiro, Ozolnieku novada pašvaldība izbūvēs telpas bērnudārza grupai Brankās

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Par aptuveni 150 000 eiro Ozolnieku novada pašvaldība iecerējusi izbūvēt Branku pirmskolas izglītības iestādes "Bitīte" piebūvi, kurā atradīsies viena bērnu grupiņa, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību un informācijas daļas vadītājas pienākumu izpildītāja Līga Tamberga.

Izstrādātais būvprojekts liecina, ka kopumā ēkai paredzēts piebūvēt divas grupiņas, taču pašlaik izsludināts iepirkums vienas grupiņas piebūvei.

"Ņemot vērā, ka konkurss noslēgsies 27.jūnijā, pašlaik precīzāku informāciju un izmaksas nevaram sniegt. Aptuvenā būves summa ir 150 000 eiro," informēja Tamberga.

Plānots, ka darbiem pirmskolas izglītības iestādē jānoslēdzas līdz 30.novembrim. Piebūvē jāizbūvē rotaļu istaba, tualete, garderobe, ēdiena sadales vieta, kā arī atsevišķa ieeja no ārpuses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)