Banner 980x90

Gada sporta skolotājs –  Jelgavas 4.vidusskolas skolotāja Nataļja Gorškova

"Gada balvas sportā" noslēguma ceremonijā trešdien, 23.decembrī paziņoti konkursa "Gada sporta skolotājs" rezultāti. Konkursā, ko jau 11 gadus rīko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM), šogad balvu saņēmusi Nataļja Gorškova no Jelgavas 4.vidusskolas, pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informē IZM Preses dienests.

Nataļja Gorškova par sporta skolotāju strādā 22 gadus, no tiem desmit gadi aizvadīti tieši Jelgavas 4.vidusskolā. Skolotāja ir mērķtiecīga, veidojot daudzveidīgas, interesantas un radošas sporta stundas. Pēc viņas iniciatīvas skolā ir licencēta profesionāli orientētā (sporta) programma, bet skolas trešā klase ieguvusi tiesības piedalīties Latvijas Olimpiskās komitejas rīkotajā projektā "Sporto visa klase". Konkursa fināla stundā N.Gorškova izcēlās ar azartu, enerģiju un inovatīvu pieeju skolēnu iesaistei. Skolotājas moto – ieviest savā un skolēnu ikdienā olimpisko principu "Galvenais ir piedalīties", tādējādi veicinot jauniešu interesi par sportiskām aktivitātēm, aktīvu un veselīgu dzīves veidu.

Konkursa pirmajā kārtā konkursa komisija vērtēja saņemtos pieteikumus un sporta stundu videoierakstus, savukārt otrajā kārtā četri finālisti 30. novembrī klātienē vadīja sporta stundu Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā. Uz godpilno Gada sporta skolotāja titulu pretendēja Inga Striška no Sesavas pamatskolas, Nataļja Gorškova no Jelgavas 4.vidusskolas un Linda Jakutāviča no Codes pamatskolas.

Konkursa pirmās, otrās un trešās vietas ieguvēju pārstāvētajām skolām tiks piešķirts finansējums sporta inventāra iegādei 500 eiro vērtībā. Konkursa uzvarētājs iegūs titulu "Gada sporta skolotājs" un piemiņas balvu.

Konkurss "Gada sporta skolotājs" tiek rīkots ar mērķi popularizētu sporta skolotāja nozīmi veselīgas jaunās paaudzes izglītošanas procesā un noteiktu profesionālāko sporta skolotāju. Tā ir lieliska iespēja skolotājiem parādīt savu radošumu, īstā sacensību garā mērojoties spēkos ar citiem dalībniekiem, gūt jaunu pieredzi un iedvesmu turpmākam darbam. Skolai šī ir iespēja iegūt papildu finansējumu sporta inventāram, lai nākotnē savas sporta stundas vadītu vēl radošāk.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)