Banner 980x90

"Fortum" saņem augstu novērtējumu Oglekļa emisiju novērošanas projektā

Jelgava, 1.nov., LETA. Ikgadējā Oglekļa emisiju novērošanas projekta 2017.gada vērtējumā "Fortum" korporācija, kuras uzņēmums nodrošina siltumapgādes pakalpojumus Jelgavā, ierindots A kategorijā kā viens no labākajiem komunālo pakalpojumu uzņēmumiem, aģentūru LETA informēja SIA "Fortum Jelgava" komunikācijas vadītāja Guntra Matisa.

"Fortum" ieguva A novērtējumu skalā no D līdz A, kur A ir augstākais novērtējums, kas nozīmē, ka uzņēmums savā darbībā izmanto labo praksi, lai sekmētu vides pārvaldību, ar klimata pārmaiņām saistīto risku un iespēju pilnīgu apzināšanu un izvērtēšanu, ir definējis un ieviesis stratēģijas, lai šos riskus un iespējas mazinātu vai izmantotu.

"Fortum" Oglekļa emisiju novērošanas projektā piedalās kopš 2005.gada. Arī 2016.gadā korporācija ieguva A kategorijas novērtējumu.

2016.gadā 96% no "Fortum" saražotās elektroenerģijas Eiropas Savienībā un 62% no uzņēmuma kopējā saražotā elektroenerģijas apjoma tika saražoti, neradot oglekļa dioksīda izmešus.

Oglekļa emisiju novērošanas projekts ir starptautiska bezpeļņas organizācija, kas piedāvā uzņēmumiem un pilsētām globālo sistēmu, kurā fiksēt, pārvaldīt un dalīties ar vides jomā svarīgu informāciju, lai motivētu uzņēmumus atklāt savas darbības ietekmi uz vidi un veiktu pasākumus šīs ietekmes mazināšanai.

Jelgavas siltumapgādes uzņēmums SIA "Fortum Jelgava" 2016.gadā apgrozīja 9 785 834 eiro un guva 731 227 eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)