Banner 980x90

"Fortum" Jelgavā veiks siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes

Jelgava, 16.jūn., LETA. Lai savlaicīgi atklātu potenciālās bojājumu vietas centralizētās siltumapgādes sistēmā un novērstu iespējamos siltumenerģijas piegādes pārtraukumus klientiem apkures sezonas laikā, jūnijā, jūlijā un augustā siltumapgādes uzņēmums "Fortum" Jelgavā veiks siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes, aģentūru LETA informēja uzņēmuma komunikācijas vadītāja Guntra Matisa.

Klienti, kuru mājās uz hidraulisko pārbaužu veikšanas laiku tiks pārtraukta siltumenerģijas piegāde, pirms pārbaužu veikšanas tiks informēti papildus. Matisa arī norādīja, ka informācija par plānotajiem karstā ūdens piegāžu pārtraukumiem ir pieejama "Fortum" interneta vietnē.

"Kvalitatīvai un drošai siltumtīklu hidrauliskās pārbaudes veikšanai ir nepieciešams samazināt siltumnesēja temperatūru un pārtraukt siltumenerģijas piegādi klientiem. Gadījumā, ja kāds siltumtīklu posms pārbaudi neiztur, ir iespējami karstā ūdens piegādes pārtraukumi līdz bojājumu novēršanai," skaidroja Matisa.

Gadījumā, ja tiek novērotas ūdens noplūdes no siltumtīkliem, "Fortum" aicina iedzīvotājus ziņot klientu apkalpošanas centram.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)