Banner 980x90

Festivālā Jelgavas novadā pulcēsies pirtnieki, SPA meistari un veselības veicināšanas speciālisti

Rīga, 4.jūn., LETA. 26.jūlijā un 27.jūlijā Jelgavas novada Glūdas pagasta Nākotnē, teritorijā ap ūdens baseinu, norisināsies "Latvju pirts un veselības festivāls 2019", kur pirtnieki, SPA meistari, masieri un veselības veicināšanas speciālisti sniegs ieskatu savā arodā, aģentūru LETA informēja Jelgavas novada pašvaldībā.

Festivāls ir tematisks pasākums, ko organizē pašvaldība sadarbībā ar biedrību "Latvju pirts un SPA asociācija", veicinot pirts tradīciju iepazīšanu un izpratni ķermeņa kopšanas un veselīga dzīvesveida jomā.

Pirtnieku festivālā interesentiem būs iespēja satikt profesionāļus un veselīga dzīvesveida entuziastus, kuri ir gatavi dalīties zināšanās par dažādām pirts procedūrām, sniedzot iespēju uz vietas izbaudīt konkrētas masāžas, rituālus un veselību atjaunojošas nodarbes. Savukārt pirts meistariem tā būs iespēja popularizēt savas prasmes un pieredzi, satiekot jaunus domubiedrus un talanta cienītājus, skaidroja rīkotāji.

Piesakoties festivālam, pirtnieki aicināti padomāt par meistarklašu un radošo darbnīcu veidošanu savās darba vietās, kā arī izglītojošu materiālu dalīšanu un citām aktivitātēm, kas vērstas uz pārstāvētā pakalpojuma preču zīmes, darbības veida un pakalpojumu popularizēšanu. Pieteikšanās pasākumam - līdz 12.jūlijam.

Pasākuma teritorijā darbosies arī pirts tematikai saistošs amatnieku un mājražotāju tirdziņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)