Banner 980x90

Ekskursijā izzinās Annas Brigaderes bērnības gaitas Jelgavā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 1.oktobrī, plkst.15.00 Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties rakstnieces Annas Brigaderes 155.dzimšanas dienai veltītā ekskursijā kājām pa pilsētu "Mazās Anneles lielie darbi Jelgavā", pilsētas informācijas portālu Jelgava24.lv informēja Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā.

Ekskursijas laikā varēs uzzināt, kā savu bērnību pilsētā pavadījusi rakstniece un kāda bija dzīve Jelgavā 19.gadsimta beigās.

Par godu novadnieces Annas Brigaderes 155.dzimšanas dienai, kas aprit tieši 1.oktobrī, jelgavnieki un pilsētas viesi ir aicināti doties ekskursijā, lai izzinātu rakstnieces bērnības gaitas Jelgavā. Ekskursijas maršruts veidots, iedvesmojoties no Annas Brigaderes autobiogrāfiskās triloģijas "Dievs. Daba. Darbs", kurā autore aprakstījusi notikumus Jelgavā 19.gadsimta beigās.

Ekskursija plānota kā literāra pastaiga divu stundu garumā pa Jelgavu. Gides Signes Lūsiņas stāstījumā varēs uzzināt, kā dabas meitene jutās skarbajā pilsētā, kuras pilsētas vietas saistās ar Anneles ikdienu un kādi notikumi Jelgavā veidoja un stiprināja Anneles personību.

Ekskursija kājām "Mazās Anneles lielie darbi Jelgavā" sāksies sestdien, 1.oktobrī, pulksten 15 pie Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1. Dalības maksa ekskursijā 1 eiro, ģimenes biļete 3 eiro (divi pieaugušie un viens vai vairāk bērni), pirmskolas vecuma bērniem bez maksas. Pieteikšanās ekskursijai Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā pa tālruni 63005447 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)