Banner 980x90

Divu auto sadursmē Jelgavā traumas guvis mazs bērns un sieviete

Jelgava, 2.nov., LETA. Šorīt divu automašīnu sadursmē Jelgavā traumas guvis mazs zēns un sieviete, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Avārija notikusi Lielajā ielā, uz tilta pār Driksu, kad 1990.gadā dzimusī, braucot ar automašīnu "Fiat", neievēroja drošu distanci un ietriecās priekšā stāvošā automašīnā "Opel Vectra", ko vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis.

Sadursmes rezultātā traumas guvusi 1988.gadā dzimusī "Opel" pasažiere un zēns, kurš dzimis 2015.gadā. Cietušie sākumā nogādāti uz medicīnisko iestādi, kur secināts, ka hospitalizācija nav nepieciešama.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)