Banner 980x90

Dienas horoskops 16.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būs daudz iemeslu par kuriem bēdāties, bet vēl vairāk, par kuriem priecāties! Šodien mēģini saskatīt skaisto it visā, kas tev ir apkārt! 

Vērsis Pirms fokusējies uz negatīvajām lietām, padomā, kuras ir tās labās, kas tevi iepriecina un dzīvē bīda uz priekšu! Šodien cilvēkos mēģini saskatīt viņu labākās rakstura iezīmes! 

Dvīņi Jutīsies kā ne savā ādā. Liksies, ka kaut kas nav īsti kārtībā. Un, iespējams, ka tavas sajūtas tevi nemānīs. Šodien uz notiekošo raugies skeptiski un netici visam, ko tev saka! 

Vēzis Šodien nāksies atzīt kādu sevis pieļauto kļūdu. Neesi lepns, bet gan piekāpies! Atvainošanās tev neliks izskatīties muļķīgi - mēs visi pieļaujam kļūdas!

Lauva Šodien esi īpaši uzmanīgs! Neiesaisties aizdomīgos darījumos! Dari visu ar lielu apdomu! 

Jaunava  Jutīsies nedaudz apmulsis, bet kopumā šī solās būt par labu un produktīvu dienu. Neļauj citiem sev kāpt uz galvas un tevi izrīkot. Tu pats zini, kas tev ir vislabākais.

Svari Šodien kārtīgi atpūties un izgulies, lai rītdien varētu dienu sākt laicīgi un ar pilnu sparu nodoties darāmajiem darbiem! 

Skorpions Būsi kādas izvēles priekšā. Šodien lēmumus pieņem sev par labu un neklausies tajā, ko citi tev liek darīt! 

Strēlnieks  Iespējams,ka par tevi kāds runā ko sliktu. Neklausies tajā - tas tikai bojās tavu garastāvokli! Šodien centies no visa atslēgties un aizmirst par nedienām! Pavadi laiku ar saviem mīļajiem!

Mežāzis Ikdienišķās un neparastās lietās šodien mēģini saskatīt labo un nepārdzīvot, ja viss neizdodas ideāli. Mācies no savām kļūdām! 

Ūdensvīrs Nepārdzīvo par sīkumiem, priecājies par to, kas tev jau ir dots! Šodienas enerģija un koncentrēšanās spējas ļaus paveikt daudz vairāk, nekā būsi cerējis. 

Zivis Dzirdēsi ziņas, kuras tevi iepriecinās un tai pat laikā arī apbēdinās. Diemžēl, prātā paliks tās negatīvākās, taču šoreiz nebojā savu garastāvokli un priecājies par visu skaisto sev apkārt! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)