Banner 980x90

Deju apriņķa virsvadītāja: Vēl viens koncerts Dziesmu un deju svētkos būtu pieņemams

Jelgava, 7.marts, LETA. Vēl viena lieluzveduma "Māras zeme" sarīkošana Dziesmu un deju svētkos būtu pieņemama, aģentūrai LETA atzina Jelgavas novada deju apriņķa virsvadītāja Ieva Karele.

Dejotāji cītīgi gatavo repertuāru, kas daudziem, spriežot pēc uz svētkiem izpirktajām biļetēm, ir saistošs, tāpēc vēl viena koncerta rīkošana būtu pieņemama, uzskata deju apriņķa virsvadītāja.

Viņa sprieda, ka tas ir "koks ar diviem galiem", jo dienā, kad koncerts netiek plānots, dejotāji varētu baudīt svētku programmu, bet ar papildu uzveduma sarīkošanu šāda iespēja izpaliks. Lielāka slodze būtu tiem dejotājiem, kas piedalās arī koncertā "Arēnā Rīga".

"Ja es būtu dejotāja, es labprāt izdejotu vēl vienu koncertu, lai mani radi un draugi varētu uz to tikt," stāstīja Karele, piebilstot, ka ir arī dejotāji, kas atbalsta papildu pasākuma rīkošanu.

Kā ziņots, Dziesmu un deju svētku rīkotāji mēneša laikā plāno izskatīt iespēju svētku programmā iekļaut deju lieluzveduma "Māras zeme" papildu koncertu, aģentūrai LETA sacīja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Viņa skaidroja, ka papildkoncerta rīkošana tiks apspriesta Dziesmu un deju svētku mākslinieciskajā padomē 15.martā, savukārt 23.martā iniciatīvu izskatīs arī svētku Rīcības komiteja. Vasiļjeva norādīja, ka ideja par "Māras zemes" papildkoncertu svētku rīkotājiem radusies, izvērtējot iedzīvotāju, tostarp arī pašu potenciālo svētku dalībnieku ierakstus sociālajos tīklos.

Pašlaik deju lieluzveduma "Māras zeme" norises laiki ir tādi paši, kā izsludināts iepriekš - ģenerālmēģinājums Daugavas stadionā notiks 5.jūlijā plkst.22, bet koncerti - 6.jūlijā un 7.jūlijā plkst.22.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)