Banner 980x90

Dāvanas, kas maksās līdz 20 eiro

Kādu dāvanu izvēlēties, ja pieejamais budžets apdāvināšanai ir līdz 20 eiro? Esam apkopojuši vairākas noderīgas dāvanu idejas, kas iekļausies šajā summā. Lai ieteikumi būtu noderīgāki, izvēlējāmies dāvanas no dažādiem segmentiem, lai izdotos atrast kaut ko piemērotu ikvienam gaviļniekam.

Aktīvas un izklaidējošas dāvanas
Brauciens ar kartingu. Šāda dāvana būs piemērota gan jauniešiem, gan draugiem, kuri nebaidās izmēģināt kaut ko jaunu un atraktīvu. Ja meklējat dāvanu vīrietim, tad arī šis variants var būt īstais.
Batutu parka "Jump Space" apmeklējums. Dāvana, kas patiks gan lieliem, gan maziem, jo kārtīga izlēkāšanās un izkustēšanās batutu parkā nāks par labu ikvienam. 
Forum Cinemas dāvanu karte. Tā ir dāvana, kas jau izturējusi kvalitātes pārbaudi. Forum Cinemas dāvanu karte ir tiešām demokrātiska dāvana – tā ļauj gaviļniekam pašam izlemt, ko un kad skatīties atbilstoši savai gaumei. Protams, vienmēr var nopirkt biļetes uz konkrētu filmu un uzdāvināt, bet Forum Cinemas dāvanu karte būs labāka izvēle, jo nav iespējas kļūdīties – dāvinātāja gaume taču var nesakrist ar gaviļnieka gaumi. 
Aktivitātes "Tarzāna" šķēršļu parkā. Gada siltajā sezonā laba dāvana būs dāvanu karte, kas ļauj izbaudīt kādas no šķēršļu parka "Tarzāns" atrakcijām Siguldā. Tur būs kaut kas interesants gan bērniem, gan pusaudžiem, gan pieaugušajiem. 
Kvesta istabas apmeklējums. Kvesta jeb izlaušanās spēles šobrīd ir populāras. Latvijā tādu kļūst arvien vairāk. Tāpēc tā arī var būt interesanta un oriģināla dāvana, kas ļaus gaviļniekam izmēģināt kaut ko neparastu.

Relaksējoša un baudpilna atpūta
• SPA zonas apmeklējums. Lai gan SPA apmeklējums var šķist dārga dāvana, vairumā SPA centru ir par demokrātisku samaksu apmeklējama atklātā SPA zona, kur ir baseini, vannas, sauna un citas ērtības. 
Sāls istabas apmeklējums. Sāls istaba ir iespēja gan relaksēties, gan gūt pozitīvu iespaidu uz veselību. Tā būs ļoti laba dāvana gada aukstajā sezonā, kad nepieciešams stiprināt elpceļus un kopējo imunitāti.
Muguras masāža. Jā, pilnu ķermeņa masāžu par 20 eiro nevar saņemt, bet masāžu kādai atsevišķai zonai var. Labākā izvēle būs mugura un plecu zona, jo tās visbiežāk cieš no saspringuma.
Sejas procedūra. Ja jāapsveic draudzene, mamma, māsa vai meita, tad laba dāvanas izvēle būs kāda sejas procedūra pie kosmetologa. Tā uzlabos ne tikai viņas izskatu, bet arī noskaņojumu.
Vakariņas restorānā. Garda maltīte jaukā atmosfērā – tā būs dāvana, kas vienmēr trāpīs desmitniekā. 

Izglītojošas un intelektuālas dāvanas
• Žurnāla abonements. Drukātam vārdam joprojām ir šarms un piekrišana. Daudziem cilvēkiem patīk lasīt žurnālus. Tāpēc laba dāvana būs arī abonements kādai gaviļniekam interesējošai lasāmvielai.
Dāvanu karte grāmatnīcā. Ja nešķiet, ka žurnāli varētu būt saistoša lasāmviela gaviļniekam, tad vienmēr var izvēlēties dāvanu karti grāmatnīcā, kur varēs atrast kādu labu izzinošu vai izklaidējošu grāmatu.
Rotu darināšanas meistarklase. Dāmas pratīs novērtēt tādu dāvanu kā rotu meistarklases apmeklējums, lai apgūtu prasmes, kā ar savām rokām pagatavot skaistus aksesuārus.
Izglītojošas lekcijas apmeklējums. Šobrīd ir ļoti plašs piedāvājums dažādām lekcijām un semināriem, kur var gūt jaunas zināšanas, iepazīt un attīstīt savu personību. 


Daudzas no šajā sarakstā pieminētajām dāvanām vērtībā līdz 20 eiro varat atrast un ērti iegādāties interneta veikalā www.lieliskadavana.lv. Tur pieejamas arī vēl daudzas citas lieliskas dāvanas, kas jau uzreiz iegādājamas dāvanu kartes veidā un pasniedzamas gaviļniekam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)