Banner 980x90

Darbu Ozolnieku novada pašvaldībā pametīs izpilddirektors Jānis Počs

Jelgava, 7.jūl., LETA. 11.jūlijā Ozolnieku novada dome balsos par pašvaldības izpilddirektora Jāņa Poča atbrīvošanu no amata, jo viņš vēlas pamest darbu pašvaldībā, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Evita Kairiša.

Plānots, ka izpilddirektors turpinās darbu līdz 21.jūlijam.

Kairiša skaidroja, ka tā ir Poča privāta iniciatīva, ko apstiprināja arī pats izpilddirektors.

"Man ir labāks darba piedāvājums, jauni izaicinājumi. Tas nav saistīts ar deputātiem, priekšsēdētāju un politiku. Tas ir darba tirgus," klāstīja Počs.

Viņš ir gandarīts par četros gados padarīto novada ciematos, jo darba bijis daudz, taču vairāki projekti būs jāpabeidz arī jaunai pašvaldības vadībai. Tostarp Počs priecājas, ka izdevās nojaukt nepabeigto ēku Ozolniekos, kas daudzus gadus "bija kā kauna traips", atrast risinājumu Rīgas, Eglaines un Skolas ielas krustojuma pārbūvei.

Kā svarīgākās iesāktos projektus Počs minēja Rubeņu ceļa pārbūvi un apļveida krustojuma izveidošanu Eglaines, Rīgas un Skolas ielas krustojumā.

Šodien pašvaldība izsludinājusi arī izpilddirektora vakanci, kurai iespējams pieteikties līdz 21.jūlijam. No pretendentiem tiek gaidīta atbilstoša izglītība, pieredze vadītāja amatā ne mazāk kā divi gadi, izpratne par kvalitātes vadības, finanšu vadības, projektu vadības un informācijas tehnoloģiju jautājumiem. Izvirzītas arī citas prasības.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)