Banner 980x90

Darba inspekcijai izmeklē autovadītāja bojāeju Ruļļu karjerā

Jelgava, 20.jūn., LETA. Pašlaik Valsts darba inspekcijai (VDI) nav izdevies iegūt informāciju par uzņēmumu, kura darbinieks vakar gājis bojā Ruļļu karjerā Jelgavas novadā, aģentūru LETA informēja Zemgales reģionālās VDI vecākā inspektore Dace Šuksta.

"Pašlaik jautājumu ir vairāk nekā atbilžu," atzina VDI pārstāve, jo vēl nav noskaidrots bojāgājušā vīrieša darba devējs. Iespējams, plašāka informācija būs pieejama rīt.

VDI inspektori traģēdijas vietā bija klāt uzreiz pēc notikušā līdz ar Valsts policijas un citu dienestu darbiniekiem. Ir sākta notikušā izmeklēšana un iegūti paskaidrojumi no aculieciniekiem.

Jau vēstīts, ka vakar Jelgavas novada Svētes pagastā, Ruļļu karjera ūdenskrātuvē, iebraukusi smagā automašīna un noslīcis tajā esošais cilvēks.

Pēc sākotnējās informācijas, karjerā notikuši grants izvešanas darbi, automašīna sasvērusies un iegāzusies ūdenī, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece. Bojāgājušais bija dzimis 1963.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)