Banner 980x90

Daini Liepiņu Jelgavas pilsētas domē nomaina Jānis Bacāns

Jelgavas pilsētas dome šodien vienbalsīgi Finanšu komitejas sastāvā ievēlēja Jāni Bacānu no partijas "Reģionu alianse", jo Dainis Liepiņš ievēlēts Saeimā no Latvijas Reģionu apvienības, aģentūra LETA uzzināja domes sēdē.

Saistībā ar Liepiņa ievēlēšanu Saeimā Jelgavas pilsētas vēlēšanu komisija viņa vietā pilsētas domē izvirzījusi nākamo vairāk balsis saņēmušo "Reģionu alianses" kandidātu Bacānu, kurš tam piekritis un domē iesniedzis vēlēšanos aizvietot Liepiņu arī Finanšu komitejā.

Deputāts Jānis Bacāns tika ievēlēts Jelgavas pilsētas domes pastāvīgās Finanšu komitejas sastāvā vienbalsīgi, taču abi "Reģionu alianses" deputāti - Saulvedis Šalājevs un pats Bacāns - domes sēdē šodien nepiedalījās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)