Banner 980x90

Četriem sēņotājiem no meža izdodas izkļūt tikai ar glābēju palīdzību

Rīga, 11.okt., LETA. Trešdien Jelgavas novada Valgundes pagastā mežā apmaldījušies četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Glābēji izsaukumu par notikušo saņēma ap plkst.18. Izmantojot VUGD automašīnas skaņas un gaismas signālus, cilvēkiem norādīts pareizais virziens izejai no meža.

VUGD atgādina, ka dodoties uz mežu ogot vai sēņot, jāievēro piesardzība. Līdzi jāpaņem uzlādēts mobilais tālrunis un jāiegaumē apkārtne.

Aizvadītajā diennaktī dienests kopumā saņēma 29 izsaukumus, no kuriem 11 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 11 uz glābšanas darbiem, bet septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)