Banner 980x90

Ceļu būvniecības uzņēmuma "Igate" apgrozījums pērn audzis 1,7 reizes

Rīga, 1.aug., LETA. Ceļu būvniecības uzņēmuma "Igate" apgrozījums pērn pieauga līdz 43,047 miljoniem eiro, kas ir 1,7 reizes vairāk nekā 2017.gadā, bet uzņēmuma peļņa pieauga 4,9 reizes, sasniedzot 2,925 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn sasniegts līdz šim lielākais apgrozījums uzņēmuma vēsturē.

Pērn darbi veikti vairākos "Latvijas Valsts ceļu" objektos, no kuriem "Igate" īpaši atzīmē reģionālā autoceļa Rīga-Mārupe (Jaunmārupe) posma pārbūvi, kā arī reģionālā autoceļa Jelgava (Tušķi)-Tukums posma pārbūvi.

Tāpat apjomīgi darbi veikti Rīgā, kā arī vairākos novadu pašvaldību objektos. Lielākie būvniecības darbi veikti Jelgavas, Ogres, Dobeles, Tērvetes un Auces novada pašvaldībās. Tika turpināti darbi arī Krievijas un Baltkrievijas robežas infrastruktūras objektos.

"Igate" 2017.gadā strādāja ar 24,654 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 600 071 eiro apmērā.

"Igate" ir dibināta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,169 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir kompānija "Igate -M".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)