Banner 980x90

Brigmanis Zemgales līderu debatēs slavē Jelgavu, Ozolnieku novadu un Dobeli

"Ja iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās visās pašvaldībās uzvarētu Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS), arī tur būtu tāda pat situācija kā Jelgavā, Dobelē vai Ozolnieku novadā," trešdien, 1.oktobrī, LTV debatēs "Izvēlies nākotni!" pauda Zemgales vēlēšanu apgabala līderis ZZS sarakstā Augusts Brigmanis.

Diskusijā prezentēta ZZS ideja par darba vietu radīšanu reģionos. Politiskā organizācija piedāvā, apvienojot Eiropas Savienības un valsts finansējumu, attīstīt infrastruktūru un ražošanu, septiņos gados radot 17 800 jaunas darba vietas ar vismaz 1000 eiro atalgojumu.

Atbildot uz oponenta – "Vienoti Latvijai" līdera Zemgalē – Aigara Kalvīša jautājumu par galvenajām atbalsta nozarēm, A.Brigmanis pauda, ka par to jālemj katrā pašvaldībā. "Lielisks piemērs šajā ziņā ir Jelgava, kur 2015.gadā darbu sāks vagonu rūpnīca "UralVagonZavod"," uzskata ZZS līderis Zemgalē.

Savukārt, atbildot uz "Latvijas attīstībai" līdera Vladimira Reskāja komentāru, ka iedzīvotāju skaits Zemgalē pēdējos desmit gados samazinās, lai arī par darba vietu radīšanu tiek runāts jau daudzus gadus, A.Brigmanis uzsvēra, ka, piemēram, Jelgavā un Dobelē cilvēki "atrod sev pielietojumu", bet iedzīvotāju aizplūšana ir visas valsts problēma. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)