Banner 980x90

Bez sastrēgumiem ar elektrisko skrejriteni

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Cilvēks no laika gala ir meklējis veidu, kā pārvietoties ātrāk, nekā to ļauj viņa divas kājas. Zirgi, karietes, auto, moto, velo... Esam izmēģinājuši daudz un dažādus transporta veidus, kas evolucionē kopā ar mūsu inženieru un zinātnieku spējām. 

Ja pagājušā gadsimta svarīgākā tendence bija iekšdedzes dzinēji, tad nu jau droši var apgalvot, ka šis gadsimts ir elektromotoru un akumulatoru ēras sākums. Tieši elektromotora griezes moments, vienkāršība un praktiskums savienojumā ar akumulatoru izstrādes tehnoloģiju attīstību un krītošajām cenām ir radījusi pilnīgi jaunu veidu personīgo transporta līdzekļu attīstības vilni.
 
Elektro auto, pašbalansējošie skūteri, elektriskie motocikli, monoriteņi un vēl neskaitāmi personīgā transporta paveidi rodas kā sēnes pēc lietus. Katram no šiem transporta veidiem ir savi plusi un mīnusi, ideāla transporta līdzekļa nav un, iespējams, līdz tiks izgudrots personīgais teleports, arī nebūs. Tomēr ir tādi, kas izceļas ar savām iespējām un praktiskumu un visredzamākais šobrīd ir elektriskais skrejritenis

Skrejriteņi kā tādi pēdējā laikā ir sākuši parādīties krietnā daudzumā un arvien biežāk ir redzami ielās. Iemesls tam ir vienkāršs – tie ir ļoti kompakti un sniedz tādu pārvietošanās brīvību pilsētā, kuru citiem transporta veidiem pārspēt būs neiespējami. 

Skrejritenim pievienojot elektromotoru un akumulatoru, tas pārtop par patiešām praktisku transporta līdzekli, iespējams, visgudrāko motorizēto pilsētas transporta līdzekli. Salīdzinot ar auto, motociklu un pat velosipēdu, tam būs milzums daudz priekšrocību. 

Elektriskais skrejritenis ir ļoti kompakts, to var saliekt un saliektā veidā tas atradīs vietu tur, kur velosipēdu nenoliksi. Birojā zem galda, maza dzīvoklīša priekšnamā, kafejnīcā, taksometra bagāžniekā un daudz kur citur. 

Ar maksimālo ātrumu līdz 35km/h un iespēju pārvietoties pa ielām, ietvēm un veloceļiem, elektriskajam skrejritenim nepastāv sastrēgumi un praktiski jebkura vietā Rīgā pat pie vislielākajiem sastrēgumiem paliek 10–15 minūšu attālumā. 

Kā jau minēts, viens no elektrisko skrejriteņu parādīšanās iemesliem ir akumulatoru ražošanas tehnoloģiju attīstība. Tieši šis process ir paveicis to, ka cenas akumulatoriem ar katru gadu krīt, un nu jau elektrisko skrejriteni ar pienācīgu nobraukumu var iegādāties krietni lētāk par 1000 EUR. Vēl pirms pāris gadiem tas nebūtu iespējams, bet šobrīd tie jau ir Latvijā! Akumulatori ir palikuši tik pieejami, ka ir elektriskie skrejriteņi, kas piedāvā ar vienu uzlādi nobraukt līdz 60km.  

e-ride.lv ir pirmais uzņēmums Latvijā, kas specializējās uz elektriskajiem skrejriteņiem, to garantijas un pēcgarantijas servisu, kā arī rezerves daļām. Šobrīd piedāvājam ražotāja "Joyor" skrejriteņus, kuriem pieejami 4 dažādi modeļi, kas atšķiras ar riteņu izmēriem, motora jaudu un akumulatora ietilpību.

Pie e-ride.lv uz vietas ir pieejami skrejriteņi, kā arī rezerves daļas un garantijas, kā arī pēcgarantijas serviss. Iepazīties ar skrejriteņu modeļiem var e-ride.lv mājaslapā. Pieejams arī bezmaksas izmēģinājuma brauciens pie mums Rīgā, Sporta ielā 15. Tiem, kuri dzīvo ārpus Rīgas, ir iespēja iegādāties skrejriteni internetā, un e-ride.lv to bez maksas piegādās uz jebkuru vietu Latvijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)