Banner 980x90

Bērnudārzā "Zemenīte" Jelgavā konstatētas sienu deformācijas plaisas; remontam aizņemsies 70 000 eiro

Jelgava, 1.jūn., LETA. Pirmsskolas izglītības iestādē "Zemenīte" Jelgavā pēc griestu apdares atsegšanas konstatētas sienu deformācijas plaisas, un remontdarbu veikšanai pašvaldība lēmusi aizņemties 70 000 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašnesošo starpsienu deformācija konstatēta pēc griestu apdares atsegšanas, veicot vājstrāvas tīkla ierīkošanu, aģentūrai LETA skaidroja Jelgavas pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga galvenā speciāliste Ilze Ķuse. Izvērtējot ēkas stāvokli, secināts, ka deformācijas iemesli varētu būt ilgtermiņa grunts svārstības un konstrukciju izbūves tehnoloģiskās nepilnības, kā arī fizisks nolietojums.

Ķuse pauda, ka pēc apsekošanas un Būvniecības valsts kontroles biroja atzinuma rezultātiem secināts, ka apdraudējums bērnudārza apmeklētāju veselībai un dzīvībai nepastāv, taču deformācijai pakļautās starpsienas tika demontētas un telpas netiek ekspluatētas.

Plānots, ka "Zemenītes" telpu vienkāršoto atjaunošanu veiks vasarā, laikā, kad bērnudārzs nestrādās.

Pēdējā domes sēdē deputāti remontdarbu veikšanai lēmuši Valsts kasē vai komercbankā telpu atjaunošanai aizņemties 70 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)