Banner 980x90

Autovadītājs bez tiesībām policistiem piedāvā 400 eiro kukuli

Jelgava, 16.febr., LETA. Šodien Ozolnieku novadā aizturēts vīrietis, kurš braucis ar auto bez vadītāja apliecības un piedāvājis policijas darbiniekiem kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

1973.gadā dzimušā vīrieša vadītā automašīna "Volkswagen Passat" apturēta šodien plkst.11 uz šosejas Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža Ozolnieku novada Cenu pagastā. Kad noskaidrots, ka vīrietim nav autovadītāja apliecības, turklāt šāds pārkāpums fiksēts jau atkārtoti gada laikā, vīrietis policistiem piedāvāja 400 eiro kukuli.

Vīrietis, kurš šogad ir jau sestais autovadītājs-kukuļdevējs Zemgales reģionā, aizturēts. Pret viņu sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)