Banner 980x90

Atvērto durvju dienā iepazīstinās ar LLU studiju programmu un mūžizglītības kursu piedāvājumu

Rīga, 1.okt., LETA. Nākamnedēļ, 10.oktobrī, Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) Jelgavas pilī un fakultātēs būs Atvērto durvju diena, dodot iespēju klātienē izzināt universitātes studiju programmu un mūžizglītības kursu piedāvājumu, aģentūru LETA informēja LLU pārstāve Lana Janmere.

LLU ir viens no lielākajiem biozinātņu centriem Baltijas valstīs un īsteno studijas biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Kā pirmā vēsturiski izveidojās Lauksaimniecības fakultāte, kas nes universitātes vārdu, turklāt mūsdienās studijas piedāvā arī Veterinārmedicīnas, Meža, Pārtikas tehnoloģijas, Tehniskā, Vides un būvzinātņu, Ekonomikas un sabiedrības attīstības un Informācijas tehnoloģiju fakultātes.

Universitāte Jelgavā piedāvā iegūt zināšanas un kompetences profesionālajā jomā, kas ir gan teorētiskas, gan saistītas ar praktiskajām iemaņām dažādās tautsaimniecības nozarēs.

Atvērto durvju dienā no plkst.10 līdz 14 ikvienam interesentam būs iespēja klātienē satikt visu fakultāšu pārstāvjus un uzzināt sev interesējošo par daudzveidīgo studiju piedāvājumu vai arī jau pārliecināties par izvēlēto nākotnes profesiju. Studenti un mācībspēki atbildēs uz jautājumiem par uzņemšanas prasībām, vienoto uzņemšanas sistēmu, valsts finansētajām studiju vietām un studiju maksu, stipendijām un kredītiem, kā arī sadzīvi dienesta viesnīcās, brīvā laikā pavadīšanas iespējām un citiem ārpusstudiju jautājumiem.

Paralēli notiks fakultāšu prezentācijas, kurās varēs iegūt vispārēju informāciju par studiju saturu, izmaiņām studiju procesā, karjeras iespējām un absolventu veiksmes stāstiem.

Vidusskolēniem Atvērto durvju diena būs iespēja, lai izlemtu kādus centralizētos eksāmenus kārtot pavasarī un lai jau nākamajā gadā uzņemšanas konkursā varētu veiksmīgi pretendēt uz valsts finansētajām studiju vietām. Katrā LLU studiju programmā ir noteikti obligāti kārtojamie centralizētie eksāmeni un tādi, kas dod papildus punktus.

Lai sniegtu atbalstu ikvienam zināšanu ieguvē eksaktajos mācību priekšmetos, LLU piedāvā sagatavošanas kursus fizikā, ķīmijā, matemātikā, bioloģijā un zīmēšanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)