Banner 980x90

Arī atkārtotās izsolēs uzņēmēji nepiesakās kafejnīcu un atrakciju ierīkošanai pie upēm Jelgavā

Jelgava, 5.jūl., LETA. Bez rezultātiem noslēgušās atkārtotas nomas tiesību izsoles uz vairākiem zemesgabaliem upju krastos Jelgavā, kur pašvaldība vēlējusies redzēt kafejnīcas un piepūšamās atrakcijas, liecina pašvaldības publiskotā informācija.

Pašvaldība rīkoja atkārtotas izsoles zemesgabaliem Pasta salā 1 un Krasta ielā 9, jo pirmās izsoles noslēgušās bez uzņēmēju pieteikumiem. Taču arī atkārtotas izsoles pārtrauktas, jo noteiktajā termiņā neviens nomas tiesību pretendents nav pieteicies.

Kā vēstīts, izsludinot atkārtotas rakstiskas izsoles zemesgabalu nomai kafejnīcu un atrakciju ierīkošanai Lielupes un Driksas krastos Jelgavā, objektu sākumcena nav mainīta, liecina izsoļu noteikumi.

200 kvadrātmetrus plašs zemesgabals Pasta salā 1 tika iznomāts uz diviem gadiem bērnu piepūšamo atrakciju un batutu izvietošanai. Objekta sākumcena bija zemes nomas maksa 34 eiro gadā.

Ar līdzīgiem noteikumiem minētajā adresē tika izsolīts arī zemesgabals vasaras kafejnīcas ierīkošanai.

Savukārt Krasta ielā 9 uz diviem gadiem tika izsolīts 130 kvadrātmetrus plašs zemesgabals vasaras kafejnīcas ierīkošanai. Zemesgabala sākumcena - zemes nomas maksa 25 eiro gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)