Banner 980x90

Āra gumijas paklāji ideāli sakoptām telpām

Foto: Berendsen.lv
Foto: Berendsen.lv
Jaunu klientu piesaiste un pircēju lojalitātes veicināšana ir ikviena uzņēmuma prioritātes. Lai uzvarētu sīvajā konkurencē, nepietiek ar noderīgām precēm un pakalpojumiem – veikaliem jābūt arī vizuāli atraktīviem. Tekstilizstrādājumu un higiēnas preču ražotājs Berendsen aicina Jūs iepazīties ar padomiem, kas palīdzēs iekārtot tirdzniecības vietas atbilstoši apmeklētāju vēlmēm. Sīkas detaļas, piemēram, āra gumijas paklāji un īpaša gaisma, var palielināt klientu skaitu un nostiprināt viņu lojalitāti Jūsu biznesam. Vai esat ieinteresēts? Tad turpiniet lasīt!

3 vienkārši principi tirdzniecības vietu iekārtošanai
Noformējot veikalu, salonu vai jebkuru citu publisko telpu, jāparūpējas par apmeklētāju ērtumu. Protams, visas tirdzniecības vietas nevar izskatīties vienādi, jo katram uzņēmumam ir savi mērķi un iespējas, taču daži ieteikumi var palīdzēt ikvienam. Klienti labprāt uzturēsies Jūsu veikalā vai salonā, ja tur būs:
brīva telpa – jo mazāka ir veikala vai biroja platība, jo uzmanīgāk jāplāno interjera dizains. Atstājiet apmeklētājiem brīvu vietu, kur mierīgi apdomāt pirkumu, neuzduroties virsū kases aparātam un letēm;
maiga gaisma – gaismas kvalitāte būtiski ietekmē cilvēku labsajūtu un pozitīvu attieksmi pret vietu. Ja veikalā vai skaistumkopšanas salonā ir pārāk asa balta gaisma, tas var atgādināt par slimnīcu, neomulīgu valsts iestādi un tamlīdzīgām vietām. Iegādājoties spuldzes ar siltu dzeltenīgu gaismu, Jūs dāvāsiet apmeklētājiem mājīguma sajūtu;
atbilstoši rotājumi – akcentējiet sava uzņēmuma unikalitāti ar piemērotiem dizaina elementiem: attēliem, ziedu kompozīcijām, oriģināliem manekeniem. Arī vienkārši telpaugi var atsvaidzināt Jūsu veikala izskatu un piesaistīt garāmgājēju uzmanību.

Visi šie faktori ir vienlīdz svarīgi, taču pats pirmais, ko klienti pamana, ienākot pa durvīm, ir telpu tīrība. Cilvēki sagaida ieraudzīt perfekti sakoptas publiskās telpas, tāpēc dubļu nospiedumi, putekļu kārta un citi acīs krītošie netīrumi var iedragāt uzticību Jūsu biznesam. Tikt galā ar šādu izaicinājumu palīdz āra gumijas paklāji – mūsdienīgs risinājums tirdzniecības vietām un citām publiskajām telpām, ko ik dienu apmeklē simtiem cilvēku. Lasiet tālāk, lai uzzinātu vairāk par efektīvu higiēnas rīku – āra gumijas paklājiem!
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv


Gumijas paklājs: ekonomisks un efektīvs risinājums
Jo populārāks un apmeklētāks ir Jūsu uzņēmums, jo vairāk jārūpējas par telpu tīrību. Uz apavu zolēm iekštelpās nonāk aptuveni 70–80% netīrumu, kas brīvi izplatās pa visu biroja vai veikala teritoriju. Komerctelpu uzkopšana parasti notiek tikai vienreiz dienā, turklāt apkopēji sāk darbu pēc veikala slēgšanas. Šādai pieejai ir savi trūkumi, piemēram:
• cīņa ar jau ienestajiem dubļiem ir sarežģītāka, un ne vienmēr garantē perfektu tīrību;
• apkopējiem jāizmanto spēcīgi tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļi, kas var izraisīt alerģiju veikala darbiniekiem un apmeklētājiem;
• uzkopšana kļūst laikietilpīga un attiecīgi vairāk izmaksā. 

Jūs varat samazināt saimnieciskus tēriņus un uzlabot savu telpu tīrību, vienkārši noliekot pie ieejas vai vējtverī gumijas paklāju. Ja Jūsu komerctelpas atrodas lielā tirdzniecības centrā, gumijas paklāju var nolikt blakus ieejas durvīm, un tas pildīs savas funkcijas tikpat efektīvi. Viens gumijas paklājs veiksmīgi aiztur gan rupjos gružus, gan sīkākus netīrumus. Kā tas tiek panākts? Par to raksta turpinājumā!

Āra gumijas paklāji ar uzlabotu veiktspēju
Mūsdienīgi gumijas paklāji nav vienkārši no gumijas izgriezts četrstūris. Paklāju ražošanā tiek izmantotas jaunākās ķīmiskās rūpniecības tehnoloģijas, tāpēc augstākā līmeņa ražotāji spēj piedāvāt patiešām efektīvus telpu higiēnas risinājumus. Lai tīrības līmenis Jūsu darbavietā vienmēr būtu nevainojams, āra gumijas paklāji būs pareizā izvēle:
• ražoti no nostiprinātiem materiāliem, piemēram, nitrilgumijas. Nostiprināti paklāji iztur gan augstu, gan ļoti zemu gaisa temperatūru. Tie pārdzīvos arī bargu ziemu, nezaudējot savas īpašības;
• ar rievotu protektoru, jo tas aiztur visu veidu netīrumus: dubļus, sniegu, ūdeni, putekļus, sīkus akmentiņus un citus rupjus gružus;
• ar vanniņveida padziļinājumu, kas aiztur līdz pat 2–3 litriem ūdens.

Ja Jūs vēlaties aprīkot savu veikalu, biroju, koplietošanas telpas vai kafejnīcu ar gumijas paklāju, kas neplaisās, neplīst un pilda savas funkcijas visas sezonas garumā, pievērsiet uzmanību Berendsen produkcijai. Berendsen ir starptautiskais uzņēmums, kas ražo, pārdod un piegādā augstvērtīgus gumijas paklājus maziem un lieliem uzņēmumiem. Lai pieteiktu pakalpojumu, Jums būs nepieciešamas tikai pāris minūtes.
Foto: Berendsen.lvFoto: Berendsen.lv
Tīrība komerctelpās – tas ir vienkārši
Pasūtīt Berendsen gumijas paklājus un citas preces Jūs varat uzņēmuma mājaslapā. Lai saņemtu jaunu, kvalitatīvu paklāju, nepieciešams:
• aizpildīt pieteikuma formu, norādot savu kontaktinformāciju: vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu u.tml.;
• sagaidīt konsultanta zvanu vai vēstuli uz e-pastu un vienoties par tikšanās laiku;
• pārrunāt ar Berendsen konsultantu gumijas paklāja izmērus, piegādes datumu un paklāja apkalpošanas kārtību.

Atraktīvs iekārtojums un telpu tīrība ietekmē gan darbinieku uzcītīgu noskaņojumu, gan klientu attieksmi pret Jūsu uzņēmumu. Āra gumijas paklāji padarīs telpas draudzīgākas apmeklētājiem! Papildu informāciju par Berendsen produkciju meklējiet www.berendsen.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)