Banner 980x90

Ar "Tehniskās apskates nakti" Jelgavā atklās jauno apskates staciju

Rīga, 12.sept., LETA. Nākamsestdien, 22.septembrī, no plkst.16.30 līdz vieniem naktī ar "Tehniskās apskates nakti" atklās par 1,8 miljoniem eiro izbūvēto jauno Jelgavas tehniskās apskates staciju, aģentūru LETA informēja Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) sabiedrisko attiecību speciāliste Rolands Rumba.

Pasākums Aviācijas ielā 40 sāksies ar tehniskās apskates stacijas svinīgo atklāšanu, kam sekos Tehniskās apskates nakts. CSDD pirmoreiz Jelgavas autovadītājiem piedāvās bez maksas veikt auto diagnostiku. Ja diagnostikā transportlīdzeklim netiks atklāti būtiski bojājumi, autovadītājam būs iespēja veikt arī auto tehnisko apskati, pirms tam veicot nepieciešamos maksājumus.

Autovadītāji tiek aicināti pieteikties pasākumam elektroniski. Pieraksts CSDD e-pakalpojumos ar jauniem laikiem tiks papildināts gandrīz katru dienu.

Tāpat pasākumā būs iespēja drošos apstākļos pārliecināties par drošības jostu lietošanas nepieciešamību, kā arī par apreibinošo vielu negatīvo ietekmi uz cilvēka reakcijas un koordinācijas spējām aktivitātēs "Opā kāp ārā" un "Reibuma brilles".

Jelgavas tehniskās apskates stacijā pērn tika pārbaudīti 58 350 automobiļi. Tā ir visnoslogotākā tehniskās apskates stacija Zemgalē. Dienā Jelgavā vidēji apkalpo 220 klientu.

Jau vēstīts, ka jaunās CSDD ēkas projektu Jelgavai izstrādājis arhitektu birojs "Arhis", savukārt celtniecību veic SIA "Latvijas energoceltnieks". Būvniecības izmaksas ir ap 1,8 miljoniem eiro. Objekta pamatakmens iemūrēšanas ceremonija notika 2017.gada 14.decembrī.

Plānots, ka dienā stacija spēs apkalpot vismaz 300 klientu. Jaunajā Jelgavas tehniskās apskates stacijā turpmāk vienas vieglo transportlīdzekļu apskates līnijas vietā būs trīs līnijas, kā arī divi boksi dīzeļtransportlīdzekļu pārbaudei. Tāpat darbosies viena apskates līnija kravas transportlīdzekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)