Banner 980x90

Ar pašvaldības līdzfinansējumu 17 603 eiro apmērā labiekārtos trīs Jelgavas pagalmus

Foto: Jelgava24.lv
Foto: Jelgava24.lv
Jelgavas pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanas izvērtēšanas komisija lēmusi piešķirt 17 603 eiro trīs daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pagalmu labiekārtošanai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Par 10 000 eiro tiks labiekārtots Blaumaņa ielas 8. un 10.nama pagalms, 5603 eiro piešķirti darbiem Asteru ielas 6., 10. un 12.nama, kā arī Māras ielas 8. un 10.mājas pagalmā. Savukārt Asteru ielas 17 iedzīvotāji no pašvaldības saņems 2000 eiro.

Tā kā kopumā pašvaldības budžetā iedzīvotāju iniciatīvām pagalmu labiekārtošanā paredzēti 25 000 eiro, bet neizmantoti palika 7396 eiro, līdz 4.augustam interesenti aicināti pieteikt savus projektus.

LETA jau vēstīja, ka viena pieteikuma maksimālais atbalsta apjoms ir 50% no kopējām darbu izmaksām.

Domes saistošie noteikumi "Par Jelgavas pilsētas pašvaldības līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai" nosaka, ka daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieku kopība, kura vēlas veikt daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai piesaistītā zemesgabala labiekārtošanu, iesniedz pieteikumu Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Informāciju par pieteikuma sagatavošanu un iesniegšanu var saņemt, zvanot pa telefonu 63084475 vai sūtot jautājumus elektroniski pa e-pastu uz adresi "pilsetsaimnieciba@pilsetsaimnieciba.jelgava.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)