Banner 980x90

Aprīlī Jelgavā notiks "Uzņēmēju dienas 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Jelgava24.lv

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) sadarbībā ar Jelgavas pilsētu un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociāciju 29.aprīlī un 30.aprīlī rīkos "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016", aģentūru LETA informēja LTRK.

Pasākums notiks Zemgales Olimpiskajā centrā, Jelgavā, Kronvalda ielā 24.

Pasākumā plānots sapulcināt vairāk nekā 140 dalībniekus gan no Zemgales reģiona, gan visas Latvijas, lai informētu par saviem sasniegumiem aptuveni 10 000 apmeklētāju.

Pasākuma "Uzņēmēju dienas Zemgalē 2016" laikā tiks rīkota izstāde, kur būs iespēja iepazīties ar ražotāju jaunāko produkciju un pakalpojumu sniedzēju daudzveidīgo piedāvājumu gan atsevišķos uzņēmumu stendos, gan novadu un pilsētu pašvaldību organizētos kopstendos. Tāpat būs iespēja aplūkot apvienoto Zemgales reģiona tūrisma stendu, kas pabijis starptautiskās izstādēs, informējot apmeklētājus par tūrisma iespējām Zemgalē.

Tāpat notiks biznesa iespēju forums, kura laikā uzņēmējiem būs iespēja uzzināt vairāk par tādiem aktuāliem tematiem kā, piemēram, eksporta veicināšana, eksporta iespējas Vācijas un citu valstu tirgos, iegūstot informāciju nepastarpināti no attiecīgo valstu tirdzniecības un rūpniecības kameru un vēstniecību pārstāvjiem.

Līdztekus uzņēmējdarbības attīstībai veltītām aktivitātēm būs pieejama arī kultūras programma, kuras laikā notiks dažādas zīmola "Latvijas labums" aktivitātes, tostarp Zemgales reģiona tautastērpu parāde, Latvijas dizaina modes demonstrācijas, kā arī Zemgales novadu kolektīvu uzstāšanās. Pie izstāžu zāles notiks arī "Latvijas labuma" produktu degustācijas mājražotāju un amatnieku tirdziņa ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)