Banner 980x90

Apmeklētājiem būs pieejams Jelgavas Vēstures un mākslas muzeja skatu tornis

Rīga, 26.apr., LETA. No 11.maija apmeklētājiem būs pieejams Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzeja skatu tornis, lēmusi pilsētas dome.

Muzeja ēka ir viena no senākajām pilsētas celtnēm, kas Jelgavā saglabājusies pēc Otrā pasaules kara.

Dome apstiprinājusi grozījumus lēmumā par muzeja maksas pakalpojumiem, nosakot ieejas maksu skatu tornī, kas vienai personai būs 1,5 eiro. Torni un izstādes muzejā varēs apmeklēt par 2,5 eiro, bet torni un ekspozīciju par trīs eiro. Noteiktas arī citas maksas par pakalpojumiem.

Deputāti arī lēmuši, ka skatu tornis nebūs pieejams pirmsskolas vecuma bērniem, bet bērni līdz 12 gadu vecumam torni varēs apmeklēt tikai vecāka vai pilnvarotas personas pavadībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)