Banner 980x90

Apgaismojuma izbūvei gar ceļu Ozolnieku novada dome grib pārņemt zemes joslu no LVC

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Lai izbūvētu apgaismojumu gar ceļu Jelgava-Staļģene-Code, Ozolnieku novada dome lūgs VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) nodot pašvaldībai zemes joslu gar ceļu, lēmuši novada domes deputāti.

Zemesgabals pašvaldībai nepieciešams, lai īstenotu autonomās funkcijas - gādāt par savas administratīvās teritorijas labiekārtošanu - izpildi un nodrošināt Ozolnieku novada pašvaldības iedzīvotāju drošību uz ceļa. Tāpēc pašvaldība plāno veikt ielu apgaismojuma ierīkošanu uz valsts reģionālā autoceļa Jelgava-Staļģene-Code.

Deputāti lēmuši lūgt ceļa īpašniekam - LVC - uz sadarbības līguma pamata nodot pašvaldībai zemi gar minēto autoceļu. Plānotā aptuvenā zemes platība, kas nepieciešama ielu apgaismojuma izbūvei ir 4050 kvadrātmetri, ko veido 1620 metrus gara un 2,5 metrus plata josla.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)