Banner 980x90

"Amo Plant" vilina telpu nomniekus ar kafejnīcu un konferenču zāli

Uzņēmums "Amo Plant" Aviācijas ielā piedāvā nomāt telpas uzņēmuma ēkā, pilsētas informācijas portāls Jelgava24.lv novēroja sludinājumu portālā ss.lv.

Uzņēmums par kvadrātmetru vēlas saņemt septiņus eiro mēnesī. Cenā iekļauta apkure, elektrība, autonoma kondicionēšanas sistēma, kas tiek regulēta katrā telpā atsevišķi, uzkopšana, apsardze. Iespējama juridiskas adreses piešķiršanu, kā arī citu biznesa pakalpojumu klāsts. Biznesa centra teritorijā strādā kafejnīca, kā arī ir iespēja izmantot konferenču zāles. Visā ēkas kompleksā ir pieejams bezvada internets, vilina "Amo Plant".

Uzņēmuma pārstāve Dzinta Krūze skaidro, ka jau pašlaik ēkā strādā citi uzņēmumi: "Tas nav nekas neparasts. Tā kā visas telpas neizmantojam, tās izīrējam. Par paša uzņēmuma mērķiem pēc vadības maiņas varēsim runāt nedaudz vēlāk."

Arī uzņēmuma teritorijā izveidotajai viesnīcai klienti esot. "Jā, varbūt dzīvošana var šķist dārga, taču tā ir augstas klases viesnīca," atzīst "Amo Plant" pārstāve.

Firmas.lv informācija liecina, ka no 1.septembra uzņēmuma valdes loceklis ir Valērijs Juhņēvičs, bet uzņēmuma līdzšinējais valdes loceklis Aleksejs Maslovs kļuvis par padomes locekli.

Mainījusies arī uzņēmuma padome – jaunais padomes priekšsēdētājs ir Gļebs Bondarenko, viņa vietnieks – Andrejs Berezins. Tāpat padomē ir arī Mihails Gladuns, Kristīna Madatova un Igors Zaharovs.
Spēkā ir arī Jelgavas tiesas uzņēmuma tiesiskās aizsardzības process.

Pērno gadu uzņēmums noslēdzis ar 2,2 miljonu latu apgrozījumu un 2 miljonu zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)