Banner 980x90

Amatu atstāj Jelgavas novada pašvaldības izpilddirektors

Jelgava, 28.dec., LETA. Šodien Jelgavas novada domes sēdē atbalstīts pašvaldības izpilddirektora Ivara Romānova lūgums atbrīvot viņu no amata, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Dace Kaņepone.

Romānovs pašvaldībai savu lēmumu iesniegt atlūgumu komentējis neesot.

Jelgavas novada pašvaldībā par izpilddirektoru Romānovs strādāja kopš Jelgavas novada izveides 2009.gadā. Viņa vadībā noritējusi gan pašvaldības struktūras sakārtošana, jomu pārvaldības iedibināšana, konceptuāla un konsekventa daudzu pašvaldības sniegto pakalpojumu efektīvāka īstenošana, padarīto uzskaitīja Kaņepone. Viņa darba iniciatīvas pamatā bijusi arī komunālā uzņēmuma "Jelgavas novada KU" izveide, 2010.gadā apvienojot visas pagastu komunālās saimniecības uzņēmumus un rosinot izveidot vienotu pašvaldības kapitālsabiedrību.

Romānovs lūdzis sevi atbrīvot no darba ar rītdienu, 29.decembri.

Domes sēdē izskatīts un apstiprināts arī papildus lēmumprojekts, kas paredz, ka līdz jauna izpilddirektora iecelšanai un apstiprināšanai viņa pienākumus pildīs Jelgavas novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks Valdis Buividaitis. Savukārt jaunu izpilddirektoru pašvaldība sāks meklēt janvārī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)