Banner 980x90

Maģiska piektdiena Jelgavā: burvju triki un sapņu piepildījums

Piektdien, 16.septembrī, plkst.16.00 Vivo centrā norisināsies projekta Kāds ir Tavs sapnis? pasākums, kura laikā piepildīs 11 jelgavnieku sapņus. Šo notikumu īpaši aizraujošu padarīs iluzionists Juris Gavrilovs, kurš klātesošos izklaidēs ar labu humoru un nepārspējamiem burvju trikiem, iesaistot gan lielus, gan mazus apmeklētājus.

Pasākums ir bezmaksas, piedalīties aicināts ikviens interesents. Juris Gavrilovs pasākuma apmeklētājiem demonstrēs ielu teātri tā labākajās tradīcijās. Kā mākslinieks pats stāsta, tas nozīmē "baudīt tikai pašus interesantākos, izklaidējošākos un tīrākos trikus, kuri cilvēkam tiešām liek aizdomāties un uzdot jautājumu: "Bet kā?" Lai gan Juris sevi nesauc par burvi, tomēr bieži vien tieši tā viņš tiek apzīmēts, jo cilvēki nespēj atklāt trika noslēpumu. "Ilūzijas žanrs, ar kuru nodarbojos, ir pazīstams kā "close-up". Tas atšķiras ar to, ka visi triki notiek skatītāju acu priekšā un pat rokās. Šis stils salīdzinājumā ar skatuves ilūzijām ir daudz personiskāks un interesantāks. Tā ir kā spēle, ko var spēlēt visi. Nepieciešams ir tikai spēles vadītājs. Tas vienmēr ir jautri un interesanti pavadīts laiks," tā iluzionists Gavrilovs.

Kamēr skatītājus priecēs iluzionists, īpašu pārsteigumu saņems projekta Kāds ir Tavs sapnis? dalībnieki Raimonds Rukmanis, Inga Paršova, Vita Poikāne, Egita Rūpniece, Laura Platace, Egita Matulēna, Ilona Zandberga, Nikola Treimane, Līga Rudzīte, Solveiga Luguza un Miervaldis Beņķis. Visi sapņotāji būs pasākuma īpašie viesi un saņems sen loloto sapņu piepildījumu – gan lietas, ar ko sevi palutināt, piemēram, smaržas, rotas, apģērbu un vakariņas, gan arī tādas praktiskas lietas kā sporta peldkostīms treniņiem, telefons un planšete. Lai piepildītos atkal jauni sapņi, pasākuma gaitā vai līdz pat 1. novembrim savu sapni jāpieraksta uz tirdzniecības centrā atrodamām sapņa vēstulēm un vēstule jāiemet turpat centrā esošajā projekta pastkastē. Kas zina, varbūt tieši Tavs sapnis piepildīsies jau oktobrī! Sapņus palīdz īstenot Rimi, Douglas, Tele2, Baltic Data, Bite, Dzintars, 212, Guntina.com, Optio, Stenders, Ādas un vilnas fabrika, Palete, Siberika, Barona tējas un kafijas, Baulain, Globuss, Blue Box, Nika, Luvra, Zizi, Dino Zoo, Super Action, Grenardi, Lattelecom, Mēness aptieka, Balonu pasaule, Salmu krogs, "Caramelles", Juvo apavi, Pus12, Helen, Clean Control un Luxe.

Plašāk ar projekta noteikumiem iespējams iepazīties www.rimi.lv sadaļā Tirdzniecības centri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)